Topstiches on casing

Make Bra menetelmä

310 students

Opi valmistamaan vuoritetut rintaliivit Make Bra menetelmällä

“Kiitos aivan ihanasta ja todella selkeästä kurssista! Sain tehtyä aivan ensimmäiset itsetehdyt rintaliivit ikinä ja heti tuli sopivan kokoisetkin. Liivien ompelu ei ollutkaan niin vaikeaa, kun olin kuvitellut, mutta ilman verkkokurssia en olisi kyllä onnistunut. Kiitos vielä oikein paljon!” – Johanna B

Make Bra -menetelmä mullistaa käsityksesi alusasuista ja siivittää mielikuvituksesi lentoon suunnitellessasi seuraavaa ompeluprojektiasi.

Voit käyttää lähes mitä tahansa kangasta kupin päälliseen ja pieniin koristeluihin. Foam-vuori antaa kupille muodon ja mahdollistaa monipuolisen päällyskankaiden käytön.

Hyödynnät pienimmätkin kangastilkut, joille et ole ennen keksinyt käyttöä. Rintaliivien valmistaminen itse kotikoneella on helppoa ja hauskaa. Uskomatonta, eikö totta?

Osallistu verkkokurssillemme

Opi valmistamaan vuoritetut rintaliivit Make Bra menetelmällä -kurssilla sukellamme yksityiskohtaisesti alusvaateompelun maailmaan. Rauhallisesti, kohta kohdalta edeten

  • videoiden
  • yksityiskohtaisten piirrosten ja tekstien
  • ja valokuvien avulla.

Tällä kurssilla kaikkein haastavimmatkin kohdat opetetaan niin selkeästi, että kurssin käytyäsi osaat ne vaikka unissasi! Ja aina voit palata kurssille tarkistamaan asian. Kurssilla valmistuu kolme erilaista mallia samanaikaisesti.  Myöhemmin voit hyödyntää niiden tekniikoita omiin tarpeisiisi.

Käymme läpi valmistuksen kaavojen asettelusta ja leikkuusta aina viimeistelyyn saakka.

KAAVAT JA KOKO -osion opiskeltuasi osaat valita itsellesi oikean koon ja mallin. Kaavan voit ostaa täältä.

Mallit DL01, DL04 ja DL02

Näin kurssi toimii

Hankittuasi kurssin saat pääsyn oppimisympäristöömme ja voit käyttää sitä millä tahansa laitteella koska tahansa. Kurssi on jaettu selkeisiin kokonaisuuksiin, joten voit helposti opiskella osissa oman aikataulusi mukaan. KAAVAT JA KOKO -osion opiskeltuasi osaat valita itsellesi oikean koon ja mallin. Kaavan voit ostaa täältä.
Voit oppia kuuntelemalla ohjeita ja katsomalla videoita ja/tai tekstien ja havainnollisten piirroskuvien avulla!

Kurssille rekisteröityminen

Valitse maksutapa
Suomalaiset pankki- ja luottokortit Osta kurssi makebra.fi verkkokaupasta. Rekisteröityminen kurssille tehdään puolestasi ja saat kirjautumisohjeet sähköpostiisi vuorokauden sisällä maksun suorittamisesta (ma-pe).
Paypal Pääset välittömästi kurssille maksun suoritettuasi. Rekisteröidy kurssille alla olevasta Buy this course -painikkeesta. Rekisteröidyttyäsi siirryt Paypaliin maksamaan.

Instructor

49.00€ 19.00€