Topstiches on casing

Make Bra menetelmä

239 students

Opi valmistamaan vuoritetut rintaliivit Make Bra menetelmällä

Make Bra -menetelmä mullistaa käsityksesi alusasuista ja siivittää mielikuvituksesi lentoon suunnitellessasi seuraavaa ompeluprojektiasi, sillä voit käyttää lähes mitä tahansa kangasta kupin päälliseen ja pieniin koristeluihin. Foam-vuori antaa kupille muodon ja mahdollistaa monipuolisen päällyskankaiden käytön. Voit hyödyntää pienimmätkin kangastilkut, joille et ole ennen keksinyt käyttöä. Rintaliivien valmistaminen itse kotikoneella on helppoa ja hauskaa. Uskomatonta, eikö totta?

Osallistu verkkokurssillemme

Opi valmistamaan vuoritetut rintaliivit Make Bra menetelmällä -kurssilla sukellamme yksityiskohtaisesti alusvaateompelun maailmaan. Rauhallisesti, kohta kohdalta edeten
  • videoiden
  • yksityiskohtaisten piirrosten ja tekstien
  • ja valokuvien avulla.
Tällä kurssilla kaikkein haastavimmatkin kohdat, kuten vaikkapa ontelonauhan kiinnitys, opetetaan niin selkeästi, että kurssin läpikäytyäsi osaat sen vaikka unissasi! Ja aina voit palata kurssille tarkistamaan asian. Opit valmistamaan kolme erilaista mallia samanaikaisesti ja kurssin jälkeen osaat soveltaa tekniikoita oman tarpeesi mukaan. Käymme läpi valmistuksen kaavojen asettelusta ja leikkuusta aina viimeistelyyn saakka.

Näin kurssi toimii

  • Hankittuasi kurssin saat pääsyn oppimisympäristöömme ja voit käyttää sitä millä tahansa laitteella koska tahansa. Kurssi on jaettu selkeisiin kokonaisuuksiin, joten voit helposti opiskella osissa oman aikataulusi mukaan.
  • Kurssin oppimateriaalit huomioivat erilaiset oppijatyypit. Voit oppia kuuntelemalla ohjeita ja katsomalla videoita ja/tai tekstien ja havainnollisten piirroskuvien avulla!

Kurssille rekisteröityminen

Valitse maksutapa
Suomalaiset pankki- ja luottokortit Osta kurssi makebra.fi verkkokaupasta. Rekisteröityminen kurssille tehdään puolestasi ja saat kirjautumisohjeet sähköpostiisi vuorokauden sisällä maksun suorittamisesta (ma-pe).
Paypal Pääset välittömästi kurssille maksun suoritettuasi. Rekisteröidy kurssille alla olevasta Buy this course -painikkeesta. Rekisteröidyttyäsi siirryt Paypaliin maksamaan.

Instructor

User Avatar Annele

49.00€ 19.00€