Opi valmistamaan vuoritetut rintaliivit Make Bra menetelmällä

0 student

Make Bra -menetelmä mullistaa käsityksesi alusasuista ja siivittää mielikuvituksesi lentoon suunnitellessasi seuraavaa ompeluprojektiasi, sillä voit käyttää lähes mitä tahansa kangasta kupin päälliseen ja pieniin koristeluihin. Foam-vuori antaa muodon kupille ja siksi mahdollistaa monipuolisen päällyskankaiden käytön. Voit hyödyntää pienimmätkin kangastilkut, joille et ole ennen keksinyt käyttöä. Rintaliivien valmistaminen itse kotikoneella on helppoa ja hauskaa. Uskomatonta, eikö totta?

Mitä opit tällä kurssilla?

  • Opit valitsemaan oikeat materiaalit.
  • Opit valmistamaan kolme erilaista liivimallia joiden valmistustekniikat poikkeavat osittain toisistaan.
  • Kurssin jälkeen osaat soveltaa tekniikoita oman tarpeesi mukaan.

Handling our wondefull cut and sew foam gives you a feeling of success right from the start. It is easy to sew up and you can see the cup take shape on your hands.

Olet ehkä jo tutustunut ilmaiseen ohjevideoomme How to Make a Foam Lined Bra. Tällä kurssilla sukellamme vielä syvemmälle yksityiskohtaisten videoklippien, kirjallisten ja kuvallisten ohjeiden ja kuvien avulla.

Näin kurssi toimii

smartphone iconPääset oppimisympäristöömme miltä tahansa laitteelta ja voit seurata ohjeita vaikka ommellessasi. Kurssi on jaettu selkeisiin kokonaisuuksiin, joten voit helposti opiskella osissa oman aikataulusi mukaan.
share iconVerkkokurssimme tarjoaa oppimateriaaleja sekä tekstinä, havainnollistavina piirroskuvina, valokuvina että videona! Kurssilaisena saat myös pääsyn Make Bra -foorumiin, jossa voit jakaa omia vinkkejäsi ja postata hienoimmat luomuksesi muiden kurssilaisten nähtäville.

Osallistu verkkokurssillemme

Voit maksaa kurssin joko ennakkomaksuna omassa verkkopankissasi tai käyttäen Paypalia.

Ennakkomaksu Osta kurssi makebra.fi verkkokaupasta. Rekisteröityminen kurssille tehdään puolestasi ja saat kirjautumisohjeet sähköpostiisi, kun maksu on siirtynyt tilillemme.
Paypal Pääset välittömästi kurssille maksun suoritettuasi. Klikkaa alla olevaa ‘Buy this course’ painiketta. Siirryt rekisteröitymiseen ja sen jälkeen automaattisesti maksamiseen.
Curriculum is empty

Instructor

Annele

59.00€